Scandinavian Miniatures har spesialisert seg på byggesett i messing av jernbanemodeller med norsk forbilde..

mpk20061125-065liten_iproc_web

  • Ombyggingssett
  • Åpne og lukkede godsvogner i en rekke varianter fra ulike epoker
  • Konduktørvogner
  • Personvogner
  • Støpedeler
  • Dekaler

Vi er en liten gjeng som jobber med tegning og produksjon på fritiden.  Vi prøver til en hver tid og ha byggesett på lager og følge opp siden med lagerbeholdning så den skal stemme best mulig, skulle du ønske et byggesett som ikke står oppført på siden som vi har hatt tidligere så ta gjerne kontakt for å sjekke om det finnes men ikke er lagt ut i butikken.

En del modeller har egen byggebeskrivelse, men det er også en del modeller det ikke er laget til men fortvil ikke. Skulle du stå fast eller lure på noe kan det være lurt å ´´sammenligne´´ andre byggeskrivelser da modellene deler mye av de samme prinsippene når det kommer til det og bygge den, det er også lurt og bruke forskjellige søkemotorer på internettet når du skal bygge en modell da det kanskje ligger bilder av nøyaktig det du lurer på og åssen til skal være, på denne måten kan du bygge en modell så autentisk som mulig. Skulle du allikevel stå fast så ta kontakt så skal vi hjelpe til så godt det lar seg gjøre.

Dekaler finnes for samtlige av våre vogner, men det kan forkomme at det blir tomt og må produseres opp nye, modellen vil da ikke være ´´tilgjengelig´´ i nettbutikken frem til de er på plass.

Ta også gjerne kontakt på e-post / eller telefon dersom du ønsker og bestille, eller lurer på noe annet 🙂

Hilsen Bjørn-Egil Mikalsen og Per Roar Ritter-Johansen.