Vognsider for BFV1-vognene:
CF/BF/BFV-vogner basert på Roco’s «Donnerbuchsen» pusses meget enkelt hvis det lages en støttekloss som passer akkurat inni vognkassen.  Da tar det bare minutter å pusse en vognside med f.eks. sandpapir nr. 80 på en slipekloss.  Avslutt med en omgang med 240-papir.  Støtteklossen fungerer også som mothold ved rissing i vognsiden og påliming av den nye vognsiden.

I dette eksempelet er det benyttet en bjerkekloss med tykkelse ca 32mm til formålet.  Lengden av klossen innvendig bør passe så nøyaktig som mulig.

SM-BFV-Stottekloss-DSC_0248lrSM-Lima-Stottekloss-DSC_0249lr

Vognsider for LIMA B3:
Lima vognkasser som skal pusses for påsetting av Scandinavian Miniatures nysølv vognsider.pusses meget enkelt hvis det lages en støttekloss som passer akkurat inni vognkassen.  Da tar det bare minutter å pusse en vognside med f.eks. sandpapir nr.

80 på en slipekloss.  Avslutt med en omgang med 240-papir.  Støtteklossen fungerer også som mothold ved rissing i vognsiden og påliming av den nye vognsiden.

I dette eksempelet  brukte vi en bjerkekloss med tykkelse ca 32mm til formålet.  Lengden av klossen innvendig bør passe så nøyaktig som mulig. Det må bores forsenkninger i toppen av klossen for boggi innfestinger og vognvektholderne.SM-Lima-Stottekloss-DSC_0250lrSM-BFV-Stottekloss-DSC_0251lr

Tilbud til kunder i Oslo-området:

Kunder i Oslo-området kan medta ferdig demonterte vogner og få låne støtteklosser hos Trygve Krogsæter, Frits Kiærs vei 16, 0383 OSLO.  Tilbudet gjelder dagtid i ukedagene unntatt tirsdag.  Ring og avtal tid. 95 74 70 72.

Trygve vil også ha et visst antall byggesett/vognsider på lager.